VERKOOP, VERHUUR EN MONTAGE
VAN STELLINGEN

ONTDEK DE STEIGERS VAN CONAD IN DUFFEL

Steiger op maat van uw project

Rolstelling voor uw bedrijf

Gevel- en bouwsteiger

Wij bieden een breed gamma aan stellingen en steigers aan in functie van uw werkzaamheden. Dit gaat van een gewone steiger voor schilderwerken op hoogte tot speciale gevelstellingen en bouwsteigers voor buitenwerken. Daarnaast bieden we onder andere ook rolstellingen aan die ook geschikt zijn voor werken in uw onderneming. In elk geval gaat het om duurzame en veilige stellingen die voldoende ruimte bieden. Ze zijn stabiel ontworpen en eenvoudig op te bouwen. U krijgt daarbij de keuze uit verschillende ontwerpen. Onze stellingen kunnen eveneens gecombineerd worden met onze andere oplossingen.

ADVIES, VERKOOP, VERHUUR EN MONTAGE VAN STEIGERS

Bij ons rekent u in de eerste plaats op een partner die u graag adviseert, zeker bij de aankoop van een steiger. Wij helpen u de keuze te maken uit verschillende stellingen en houden daarbij rekening met de montage, uw budget en het type hoogtewerken. Indien u slechts sporadisch een stelling nodig heeft, staan wij eveneens in voor de verhuur van stellingen in Antwerpen. Hierbij kunnen wij de stelling ook voor u leveren en monteren, zodat u zich enkel om de hoogtewerken hoeft te bekommeren. We doen dit alles op maat van uw project, waarvoor we graag vooraf even op werfbezoek komen.

1/1

DE OPLOSSING VOOR UW STELLING IN ANTWERPEN

Conad is gevestigd in Duffel en focust zich in de eerste plaats voornamelijk op hoogtewerken in de ruime omgeving van Antwerpen. Met meer dan veertig jaar ervaring doen we dit zowel voor kleine als voor grote projecten. Onze jarenlange ervaring stelt ons eveneens in staat om u met al uw wensen verder te helpen.

CONTACTEER CONAD IN DUFFEL VOOR MEER INFORMATIE OF EEN WERFBEZOEK.