Opleidingen voor werken in hoogte, hangbruggen en rolstellingen

Volg een opleiding bij Conad in Duffel (Antwerpen)

Naast de verkoop en verhuur van verschillende materialen, staat Conad ook in voor diverse opleidingen. Wij leren u en uw personeel tot in de puntjes hoe ze met hangbruggen, rolstellingen en andere materialen dienen te werken. De focus ligt hierbij op een efficiënt en duurzaam gebruik van deze materialen, maar we hebben zoals altijd ook oog voor veiligheid. Wij staan in voor diverse opleidingen en cursussen in Antwerpen en houden daarbij rekening met de specifieke noden van uw onderneming.

Erkenning door het Fonds voor Vakopleidingen in de Bouwnijverheid

Onze opleidingen zijn erkend door het Fonds voor Vakopleidingen in de Bouwnijverheid. Hierbij is een gedeeltelijke tussenkomst in de opleidingskosten mogelijk. De opleidingen kunnen op verschillende momenten plaatsvinden, rekening houdende met de noden van uw onderneming. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en de tussenkomst door organisaties als Constructiv.

Meer info

Over de opleidingen van Conad in Antwerpen

De opleidingen van Conad leren u en uw werknemers hoe ze veilig met rolstellingen en hangbruggen en andere materialen moeten werken. Het omvat zowel theoretische als praktische kennis. De opleidingen zijn steeds afgestemd op de beroepspraktijk en de verworven kennis is dan ook meteen inzetbaar. Zo hebben onze opleidingen ook aandacht voor de technische zaken die bij de machines komen kijken.

  • Veilig leren werken in hoogte; hangbruggen en rolstellingen

  • Praktische en theoretische kennis

  • Zowel voor werknemers als voor zaakvoerders

  • Erkende opleiding met mogelijkheid tot tussenkomst Constructiv

Meer info

Ontvangt u graag meer informatie over de opleidingen van Conad in Duffel (Antwerpen)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.