HOOGWERKERS VOOR NIEUWBOUW-, RENOVATIE- EN ONDERHOUDSWERKEN

HOOGWERKERS OP MAAT VAN UW PROJECTEN

Bij Conad zorgen we ervoor dat de hoogwerkers maximaal aansluiten bij uw noden. Het kan hierbij gaan om verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan statische hoogwerkers die niet verrijdbaar zijn voor werven waar ze langdurig moeten worden gebruikt, maar ook mobiele hoogwerkers zijn mogelijk. Afhankelijk van uw noden kan ook de bediening en de afmetingen van de lift variëren. Onze hoogwerkers zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en voor zowel grote als kleine werven.

UW EXPERT IN ALLE SOORTEN HOOGWERKERS

Conad in Duffel heeft meer dan veertig jaar ervaring in diverse soorten hoogwerkers en kan u dan ook steeds helpen. Het kan hierbij gaan om schaarhoogwerkers met pneumatische scharen, maar ook om telescoophoogwerkers of  autohoogwerkers. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, ongeacht of u nu een hoogwerker wilt kopen of liever een hoogwerker huurt. Onder andere voor volgende hoogwerkers doet u een beroep op onze diensten:

Schaarhoogwerkers

Telescoophoogwerkers

Autohoogwerkers

Aanhangerhoogwerkers

Spinhoogwerkers


1/1

ADVIES OVER HOOGWERKERS

Van hoogwerkerverhuur tot de verkoop van hoogwerkers, wij helpen u graag verder. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat zowel kleine bedrijven als de grootste spelers op de markt van kant-en-klare oplossingen te voorzien. Wij brengen steeds uw noden in kaart en dragen vervolgens een aantal oplossingen aan. We houden daarbij niet alleen rekening met praktische zaken zoals de plaats in de bak, maar ook met uw budget, de veiligheid en het type werkzaamheden.

ONTVANGT U GRAAG MEER INFORMATIE OF LAAT U ZICH GRAAG ADVISEREN AANGAANDE HOOGWERKERS? NEEM DAN NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.