Oplossingen voor alle
werken op hoogte

Reken op het maatwerk van Conad te Duffel

onze diensten

Hangbruggen
Stellingen
Rolstellingen
Hoogwerkers
Vacatures
Opleidingen

maatwerk van Conad te Duffel

ConaDe tijdelijk hangbruginstallatie is opgebouwd uit een aantal basiscomponenten: de modulaire hangbrug (MHB), takels en dakbalken, dewelke steeds CE zijn goedgekeurd. Diverse configuraties zijn mogelijk:

Meer info

Veilig werken op hoogte met Conad

Bij Conad rekent u op de expertise van uw persoonlijke expert. Hij gaat de risico’s samen met u na en stelt oplossingen voor. Hierbij zijn wij onder andere gespecialiseerd in:

  • Hangbruggen

  • Stellingen

  • Hoogwerkers

  • Bouwliften

  • Ladders en trapladders

Meer info

Oplossingen voor alle hoogtewerken in Antwerpen

Van schilderwerken tot gevelwerken, inspecties of herstellingen, ons materiaal is in heel veel situaties toepasbaar. Daarom kunt u bij ons niet alleen materialen kopen, maar staan we onder meer ook in voor de verhuur en de montage van verschillende installaties. Hierbij leggen we u uiteraard graag het een en ander uit. Wij organiseren zelfs een aantal door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid erkende opleidingen voor een correct gebruik van hoogwerkers, stellingen en hangbruggen. Hierdoor maakt u veilig werken op hoogte ook echt mogelijk. We zijn steeds bereikbaar voor meer informatie en we bespreken graag de mogelijkheden, zowel telefonisch als per mail. Van het concept tot het advies staat Conad voor u klaar.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat van uw hoogtewerken.